hs26 logo

NIEUWS

Per januari 2019 is ons kantoor versterkt met de komst van mr P.J. (Paulien) Antons, mr H.J. (Henk) de Groot en mr P.H.F. (Peter) Yspeert en mevrouw H.A. (Rita) Nap (faillissementsmedewerker). Onze website wordt in verband daarmee binnenkort aangepast.Medewerkers

Jan Albert Bezema:
Jan Albert heeft rechten gestudeerd in Groningen. Na zijn rechtenstudie heeft hij eerst tot zijn 40ste in de semi overheid en het bedrijfsleven gewerkt in verschillende (leidinggevende) functies. In 2000 is Jan Albert de advocatuur ingegaan en na als medewerker en partner te hebben gewerkt bij Rollingswier Advocaten en Dorhout Advocaten is hij per 1 januari 2009 HS26 advocatuur begonnen aan de Heresingel 26 in Groningen.

Lees verder over Jan Albert Bezema >
Theo de Jong:
Theo de Jong studeerde filosofie (cum laude) en Nederlands recht (cum laude). Theo is werkzaam geweest bij de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen, eerst als assistent in opleiding en later als universitair docent. In 2003 heeft Theo de overstap naar het bedrijfsleven gemaakt, waarin hij heeft gewerkt als bedrijfsjurist bij een handelsonderneming. Sinds 2006 is hij advocaat in Groningen. In dat jaar is hij tevens cum laude gepromoveerd op een proefschrift op het gebied van het goederenrecht.

Lees verder over Theo de Jong >
Nynke Hof:
Nynke Hof is sinds 1 februari 2016 werkzaam bij HS26 Advocatuur. Nynke is tijdens haar studie bij ons kantoor begonnen als juridisch praktijkondersteuner. Vanaf 2017 is Nynke bij HS26 advocatuur werkzaam als advocaat. Nynke voert een algemeen civielrechtelijke praktijk.

Lees verder over Nynke Hof >
Gerhard Sjobbema:
Gerhard Sjobbema is vanaf 1 maart 2011 werkzaam als advocaat en fiscaal jurist bij HS26 Advocatuur, van welk kantoor hij tevens partner is. Gerhard heeft fiscaal recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na het voltooien van zijn rechtenstudie in 1998 is Gerhard als assistent in opleiding werkzaam geweest bij de Vakgroep Belastingrecht van de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij een onderzoek heeft verricht naar de fiscale informatieverplichting van banken in Nederland, Duitsland en Belgiƫ. Over dit onderzoek heeft Gerhard een proefschrift geschreven, waarop hij in 2006 is gepromoveerd.

Lees verder over Gerhard Sjobbema >